Samma gamla skiva spelas, dansa runt, jag hör oss sjunga wapapapapa we're in love

Hej söta små barn!

Idag är det onsdag. Jag har haft på mig röda byxor. Jag lyssnar på musik. Jag älskar korta meningar. Jag läste just tidningen. Jag har haft helt sjukligt konstigt i ryggen och mått illa, men som den superhjälte jag är tog jag mig till skolan i allafall!

Imorgon ska jag ut och äta med company på hotell och restaurang skolan. Dom har choklad meny, meheheee !
Fick dessutom den glädjande nyheten av min mor tidigare idag, att jag har lyckan att får gå och ta bort födelsemärken nästa vecka. Det gillas skarpt!

Fast nej. Hatar doktorer. Hatar sjukhus. (FAST INTE PÅ FILM). Hatar sprutor. Kommer att behöva mentalåterhämting efteråt, i form av en film och b&j...

OHJA! Kom på nu att vi har box imorgon på gympan. Äntligen lite annat än en massa fjollsporter. Box, rugby och brottning är roliga saker! Eller hur? Men vilken männsika är dum nog och slå med mig? Har hittills på box nästan  brutit ryggen av evelina, boxats mot instruktören och en spinkig med förvånantsvärt stark trettonåring. Kanske var han fjorton... Men i alla fall. Jag kanske kan ta med mamma? Hmja. Vi får se.

Nu ska jag snart gå och ägna mig åt medianer och cosinussatsen. Förstå vad intressant! Men innan kanske jag tar och tittar lite på tv...
PUSS!




Vardag | | Kommentera |
Upp