Lördag

Hallå!
 
Här är bilder på mitt hår, as promised. Jag håller ju alltid vad jag lovar, hehe. Heh.
 
Före:
 
Efter:
 
Ljusade upp det ännu mer och färgade bort utväxten. Tanken är att min egen utväxt sen ska kunna fadea in lite snyggt i den färgade! Jag är i alla fall nöjd! Mamma har jättekul åt att jag i höstas sa att "nu ska jag vara mörk" och nu är jag blond. Igen. Men jag trivs på ett helt annat sätt i det blonda nu än tidigare. 
 
Dock började min fredagsmorgon en aning stressat. Hade planerat in träning 6.30 i Jomla och ställde larmet på 05.40. Saken är bara att min telefon dog under natten eftersom laddaren inte fungerade.. Så jag vaknade till vid 6 och ba "ska klockan aldrig ringa?" och då tittade jag ordentligen på klockan och fick lite panik. Jag säger bara en sak: tur att det inte finns fartkameror. Jag kom bara 2 minuter sent och kunde sedan svettas loss på ett fruktansvärt magpass. Jäklar vilken träningsvärk jag har idag. Efter träningen så åt jag frukost i lugn och ro innan jag åkte till frissan. Sen åt jag lunch med Linnéa på Indigo.
 
 
Idag passade jag på att sova ut, och sedan låg jag i sängen tills det var dags att gå på jobb // lazy_girl95
 
Ska jobba hela helgen, är ledig måndag och sen jobba två dagar innan jag åker mot ULLARED på torsdag!! Jag hoppas så att jag får träffa Gunnel och Maritta <3333333
 
PUSS!
 
 
 
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp