Mallis och midsommar

Okej. Finns inga ursäkter. Men ni som fortfarande kikar in här ibland kan ju titta på lite bilder från mitt liv.
 
 
Mallis var superhärligt, solade och badade, drack sangira och åt paella i mängder, haha. Hotellet var dock riktigt botten, väldigt brittiskt/irländskt, ofräscht och ofungerande. När man pluggade i vattenkokaren gick elen, spisplattorna funkade inte och för att använda mikron var man tvungen att dra ur kontakten till kylskåpet. AC:n hade ett läge och det var orkanstyrka och iskallt (och gick inte att sänga av). Men Evelina och jag hade roligt ändå, haha. Vi snorklade lite, en dag var vi till Palma och shoppade, Evelina förälskade sig i Pinã Colada och man blev solbrun. Eller ännu brunare i Eves fall. 
 
 
Här hemma har jag hängt med finisar, gått på bio, ätit massa goda frukostar (efter att ha ätit vitt bröd sju dagar i streck på Mallis, haha) och firat midsommar med Eva, Evelina och Linso. Årets midsommar tror jag hamnar på bottnen av alla midsommarar (åtminstone halva kvällen), men så här i efterhand så känns den ändå rätt bra. 
 
Nu ska jag inte gå och ge några löften här, men jag funderar på att plocka fram min lelle kamera och ta lite bilder någon dag. Vi får se.
 
Ha det bra!
 
 
 
Bilder, Resa, Vardag | | Kommentera |
Upp